Federer: Nisam bio isti posle pada

Izvor: B92, 08.Jul.2016, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer: Nisam bio isti posle pada

Rodžer Federer rekao je da se nada da će i sledeće godine učestvovati na Vimbldonu.

Švajcarac je u polufinalu poražen posle pet setova od Miloša Raonića i tako propustio šansu da se bori za osmi trofej na Vimbldonu.

Na konstataciju da je Federer izgledao da kao da želi da zapamti atmosferu na Centralnom terenu, jer možda više neće igrati na ovom mestu, Rodžer je rekao:

„Ne, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nisam tako gledao Centralni teren. Želeo sam da se zahvalim publici na podršci i na sjajnom osećaju koji sam imao tokom turnira. Imao sam sreće što sam igrao na Centralnom terenu sve mečeve. Iz poštovanja prema Milošu sam ga sačekao, kao u starim danima, zajedno izlazite sa terena, zajedno se zahvaljujete publici, a zatim napustimo teren. Ne mislim da je ovo moj poslednji Vimbldon, nadam se da ću se vratiti na Centralni teren."

U petom setu Federer je pao kada je pokušao da spase poen, lopta je išla na suprotnu stranu, on se okrenuo kako bi je stigao, ali je iskrenuo stopalo i pao na koleno. Na brejk loptu Raonića seo je, stigao je fizioterapeut, pogledao mu koleno, a ubrzo potom meč je nastavljen. Ali je Federer igrao znatno lošije, pa je Raonić brzo stigao do pobede.

„Još ne znam kakva je priroda povrede. Čak i ne želim da znam. Nisam se osećao isto posle pada. Nisam dovoljno iskoristio svoje šanse. Možda sam mogao bolje da sam spasao brejk lopte. Razočaravajuć završetak meča za mene“, rekao je Federer.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.