Federer: Lejver kup neće ublažiti rivalstvo s Novakom

Izvor: N1 televizija, 24.Sep.2018, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer: Lejver kup neće ublažiti rivalstvo s Novakom

Jedan od najboljih tenisera svih vremena Rodžer Federer izjavio je da je uživao u vremenu koje je proveo s Novakom Đokovićem tokom Lejver kupa u Čikagu.

Švajcarac i Srbin igrali su čak i u dublu, ali su izgubili od Džeka Soka i Kevina Andersona. Ipak, tim Evrope je na kraju savladao tim sveta.

"Uživao sam u vremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << koje sam proveo s Novakom. Rekao sam još na početku da je naše rivalstvo raslo tokom godina. Ipak, ovo je sada bilo potpuno drugačije. Uvek smo se poštovali i na terenu i van njega. Ali sada smo navijali jedan za drugog, radili smo na taktici, spremali tim... Video sam kakav lider Novak može da bude i bilo je to vrlo lepo, osvežavajuće za mene. Ne bih rekao da će ovo ublažiti naše rivalstvo jer se nadam da ćemo se još mnogo puta sastati na profesionalnim turnirima", kazao je Federer.

Inače, na novoj ATP listi Đoković ima 455 bodova manje od drugoplasiranog Federera.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.