Federer: Da pobedim Novaka? Nema šanse...

Izvor: Vesti-online.com, 23.Dec.2016, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer: Da pobedim Novaka? Nema šanse...

Švajcarski as Rožder Federer konačno ima razloga za zadovoljstvo. Oporavio se od povreda koje su ga odvojile od terena više od šest meseci. Sa mnogo elana i optimizma ulazi u 2017. godinu. U četvrtak se putem društvenih mreža družio sa fanovima i odgovarao na zanimljiva pitanja.

Jedno od takvih bilo je da li bi mogao da pobedi Novaka Đokovića i Rafaela Nadala u obaranju ruku?

- Jeste li ozbiljni? Nema šanse, moje ruke su previše male. Jeste li videli >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Nadalove ruke? Da pobedim Đokovića u obaranju ruku? Ne... Mislim da ne bih mogao nikoga da pobedim, gubio sam sa kim god sam to radio. Možda bih mogao da dobijem ako igramo “kamen, papir, makaze” - nasmejao se Federer i zamolio publiku da ga ne mrzi jer nije gledao nijedan od filmova iz serijala “Ratovi zvezda”.

Takođe, Rodžer je napravio grimasu u fazonu "bljak" kada su ga pitali da li bi mogao kao Novak Đoković da jede vegansku hranu.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.