Federer: Da li sanjam?

Izvor: Vesti-online.com, 02.Apr.2017, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer: Da li sanjam?

Legenda, institucija, maestro svetskog tenisa - Rodžer Federer. Opet je Švajcarac zadivio planetu, pobedio Rafaela Nadal u Majamiju, osvojio treću krunu u 2017. godini i pokazao da su ga olako svi otpisali.

On je stigao do 91. krune u karijeri.

- Čestitam Rafi na velikom povratku, drago mi je da smo ovde zajedno, sve je ovde počelo 2004. godine. Odigrali smo mnogo mečeva, nisam uživao uvek, a ja i dalje verujem da ćeš kad-tad osvojiti ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << turnir - rekao je Federer na ceremoniji proglašenja pobednika i dodao:

- Sezona na šljaci samo što nije, sve će doći na svoje za tebe. Što se tiče mene, san se nastavlja, lepe uspomene me vežu za ovo mesto, ovde sam postao najbolji junior sveta, ovde sam tri puta dizao trofej. Ne mogu da verujem kako sam započeo ovu sezonu, hvala svima koji su me podržali kada mi je bilo teško - bio je euforičan Švajcarac.
Pogledaj vesti o: Federer,   Tenis,   Rafael Nadal

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Federer osvojio Majami

Izvor: Beta, 02.Apr.2017

Švajcarski teniser Rodžer Federer osvojio je danas masters turnir u Majamiju, pošto je u finalu u dva seta pobedio Rafaela Nadala, 6:3, 6:4. Ovo je Federeru treći trofej u 2017. godini, a igrao je na četiri turnira. Prethodno je osvojio Australijan open i Indijan Vels. Švajcarcu je ovo 91. titula...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.