Fantazija od meča, Federer spasio sedam meč lopti i sad čeka Novaka!

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2020, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantazija od meča, Federer spasio sedam meč lopti i sad čeka Novaka!

Novi iscrpljujući duel Rodžera Federera.

Švajcarski teniser je bio na ivici ambisa nekoliko puta, da bi na kraju trijumfovao protiv Tenisa Sandgrena sa 3:2 u setovima, bilo je 3:6, 6:2, 6:2, 6:7 (8) i 3:6.

Stoti teniser sveta je baš namučio Rodžera, igrao je svoj najbolji tenis u karijeri, ali nije bilo dovoljno da se savlada jedan od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najboljih svih vremena.

Četvrti set je bio prilično interesantan i prelomni momenat susreta. Federer je servirao na 4:5, čak tri meč-lopte je tada dobio Sandgren, ali niti jednu nije iskoristio zahvaljujući pribranosti švajcarskog tenisera.

Još četiri meč-lopte je Amerikanac imao u taj-brejku, ali Federer je bio ponovo veoma staložen i uspeo je da dobije set sa 10:8 u taj-brejku.

Bez problema do kraja za Federera, iako je bio malo napet, imao je veliku psihološku prednost i na kraju je slavio veliku pobedu.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.