FEDERER SKIDA KAPU NOVAKU: Pokušao sam da zaustavim krvarenje, ali Đoković...

Izvor: Kurir, 28.Jan.2016, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FEDERER SKIDA KAPU NOVAKU: Pokušao sam da zaustavim krvarenje, ali Đoković...

Švajcarac Rodžer Federer izjavio je nakon poraza od najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića da je nemoguće zadržati nivo igre na kom trenutno igra srpski teniser.

“Pokušao sam da zaustavim krvarenje, ali Novak ima ritern kao Andre Agasi, može veoma brzo da napravi dva brejka. Teško je zadržati nivo igre kakav Novak ima sada, bio sam zadovoljan kako sam ja to uspevao u prošlosti“, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je Federer.

Švajcarac je naveo da je bilo lepo to što je imao podršku publike, ali i podvukao da je razočaran duelom sa Đokovićem.

“Znam da vi mislite da sam star, ali još mogu da trčim po četiri, pet sati. Ne mislim da me je omelo zatvaranje krova... Novak je jedini čovek koji me je zaustavio, to je samo Sten Vavrinka učinio u Parizu“, istakao je Federer.

(B92)

Autor: B92,Kurir sport
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Federer: Teško je zadržati nivo igre kakav ima Đoković

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jan.2016

Nakon poraza u polufinalu Australian opena od Novaka Đokovića, Rodžer Federer je istakao da srbijanski teniser ima ritern kao najbolji ikad u tom segmentu igre - Andre Agasi...Najbolji teniser na svijetu savladao je najboljeg u iistoriji u četiri seta i plasirao se u finale Australian opena, gdje...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.