FEDERER POTPUNO ISKREN: Imam SAN, ali realnost je SKROZ drugačija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2017, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FEDERER POTPUNO ISKREN: Imam SAN, ali realnost je SKROZ drugačija (FOTO)

Otkrio detalje.

Rodžer Federer odlično je otpočeo ovu sezonu. Igra kao u najboljim danima, a titule na Australijan openu, Indijan Velsu i Majamiju su ga dovele do borbe za prvo mesto na ATP listi.

Đoković i Federer su prvi međusobni meč odigrali u Monte Karlu 2006. godine, pogledajte rezultat i kako su tada izgledali slavni teniseri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (VIDEO)

IZNENADILI IH: Ana i Basti gledali hokejašku utakmicu a na kraju ih je sačekalo IZNENAĐENJE (FOTO)

Švajcarac je u više navrata napomenuo da mu peto mesto na ATP listi nje prioritet.

- Sanjam o prvom mestu ali je stvarnost drugačija. Ne igram mnogo pa ću se teško vratiti na tu poziciju, moram da igram na izuzetno velikim turnirima. Znam da će biti teško jer ću u jednom trenutku naići na Mareja, Đokovića, Nadala ili Nišikorija. Svi će biti u sjajnoj formi pa će ih biti teško pobediti. Zbog toga je teško doći do broja jedan, ali to nije ni moj cilj. Moj cilj je da budem zdrav i srećan, kao do sad. Sada uživam u pauzi - rekao je Federer.

U međuvremenu će propustiti masterse u Monte Karlu, Madridu i Rimu, zbog čega se i našao na meti javnosti.

Maša priznaje, ali i kritikuje (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.