FEDERER OKRENU PLOČU: Gren slem titule NISU VAŽNE, a onda progovorio o Noletu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2021, 09:12

FEDERER OKRENU PLOČU: Gren slem titule NISU VAŽNE, a onda progovorio o Noletu

Evo šta se Švajcarcu ne sviđa.

Švajcarski teniser Rodžer Federer govorio je o trci za rekordima po broju Grend slem titula. Federer i Rafael Nadal drže rekord sa 20 najznačajnijih trofeja, ali im je Novak Đoković sada tik za vratom posle trijumfa na Rolan Garosu (19).

Federer je upitan da prokomentariše važnost Grend slem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << titula, na šta je objasnio da je to stavka koju ne voli.

- Čini mi se da se danas sve odnosi na Grend slem naslove i to mi se ne sviđa. U godini imamo više ATP događaja - počeo je Federer na konferenciji za novinare u Haleu.

🔥Grand Slam Title Leaderboard 🔥

2️⃣0️⃣ Roger Federer

2️⃣0️⃣ Rafael Nadal

1️⃣9️⃣ Novak Djokovic#RolandGarros pic.twitter.com/j5ConjTZBN

— Roland-Garros (@rolandgarros) June 13, 2021

Onda je dodatno pojasnio.

- Samo sam hteo da oborim rekord Pita Samprasa. Uvek sam govorio da je sve posle 15. Grend slem titule samo bonus.

Švajcarac je izneo i svoje viđemnje pobede Đokovića nad Stefanosom Cicipasom u finalu u Rolan Garosa.

- Način na koji je preokrenup meč je bio neverovatan. Video sam nekoliko sjajnih poena i protiv Nadala u polufinalu", zaključio je Federer, otkrivši da se trenutno oseća jako dobro.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.