FEDERER O ROLAN GAROSU: Francuzima se neće svideti šta je rekao

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 12:15

FEDERER O ROLAN GAROSU: Francuzima se neće svideti šta je rekao

Jasno mu je da nema šta da traži na šljaci.

Vratio se Rodžer Federer posle dva meseca na teren i odmah na startu turnira u Ženevi izgubio od Španca Pabla Anduhara posle tri seta.

Poraz Lestera od Čelsija otvorio je Liverpulu vrata Lige šampiona, a Redsi sada moraju da pobede u poslednja dva kola, poželjno uz što više golova. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Večeras (21.15) gostuju Barnliju, a kvota na dvojku je 1,28, dok je na kombinazziju 2&3+ 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barnli - Liverpul.

Švajcarac kaže da nije zabrinut i da mu je glavni cilj da bude spreman do kraja juna i početka Vimbldona.

- Moj cilj je sezona na travi, ne Rolan Garos. Sledeće nedelje biće važne kako bi se navikao na Tur ponovo. Igranje mečeva je drugačije od treniranja. Svestan sam da neću osvojiti Rolan Garos. Nisam siguran da ima neko u poslednjih 50 godina u Parizu, a da je zagazio u 40. godinu, bio van turnira godinu i po i da je odmah osvojio sve i u pet setova - izjavio je Federer, a Francuzima se svakako neće svideti to što je već unapred rekao da ne postoji šansa ni da ostvari bilo kakav značajniji rezultat.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda crnogorska teniserka Danka Kovinić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.