FEDERER O POVRATKU NA TEREN: Krajem leta ili početkom jeseni

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2022, 19:46

FEDERER O POVRATKU NA TEREN: Krajem leta ili početkom jeseni

Oporavak Švajcarca teče po planu.

Rodžer Federer ne igra još od prošlogodišnjeg Vimbldona zbog problema sa povredom, a mnogi su se zapitali da li će ova pauza značiti i kraj karijere Švajcarca koji u avgustu puni 41 godinu.

Ipak, Federer je prilično optimističan po pitanju ponovngo igranja i najavčljuje povratak na teren za kraj leta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili početak jeseni.

 - Ulazim u fazu u kojoj mogu da počnem da razmišljam o povratku. Imao sam veoma dobru magnetnu rezonancu pre nekoliko nedelja i to me čini optimističnim. Daću sebi još vremena, do kraja leta, početka jeseni – tada želim da se vratim. Sada sam mnogo bolje, a bio sam na štakama dva meseca i zato sam morao da krenem ispočetka - rekao je Federer. - Ipak, bila je to prava odluka – posle Vimbldona, koleno mi uopšte nije bilo dobro. Nisam mogao tako da nastavim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.