FEDERER NE MOŽE KAO NOLE: Žao mi je, moja Mirka je STIDLJIVA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2020, 20:51

FEDERER NE MOŽE KAO NOLE: Žao mi je, moja Mirka je STIDLJIVA (FOTO)

Nije prihvato izazov.

Rodžer Federer, trenutno četvrti teniser sveta, nije siguran da može da odgovori na izazov na koji su mu uputili Novak i Jelena Đoković.

Endi Mari je pre nekoliko sati postavio video u kojem je izazvao brojne sportiste da sa svojom lepšom polovinom odigraju nekoliko udaraca, a da pritom loptica ne padne na zemlju.

Novak i Jelena su brzo odgovorili, što možete pogledati OVDE, međutim pitanje je da li >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će i Rodžer i Mirka Federer.

Švajcarca su na društvenim mrežama pitali kada će da odgovori na izazov, na šta je on odgovorio da nije optimističan da će se to desiti.

She totally would but is social media shy https://t.co/BpXgZKJLBX

— Roger Federer (@rogerfederer) April 10, 2020

Fanovi su mu odgovorili da bi Mirka odlično odgovorila izazovu, s čime je i on saglasan, ali...

Can Mirka wear this sweater pls Roger pic.twitter.com/DGh7HzD8iJ

— Bastien Fachan (@BastienFachan) April 10, 2020

- Sigurno bi, ali je stidljiva na društvenim mrežama - napisao je Federer.

Ostaje nam da sačekamo i da vidimo da li će Rodžer uspeti da ubedi Mirku da odigraju nekoliko udaraca i da to on potom postavi na društvene mreže.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.