Đoković se sprema za Portugalca, ali svi već pričaju o njegovom okršaju sa Federerom

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2018, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković se sprema za Portugalca, ali svi već pričaju o njegovom okršaju sa Federerom

Meč je trajao dva sata i 10 minuta.

Novak Đoković obezbedio je plasman u osminu finala US Opena i to bez izgubljenog seta (više pročitajte OVDE). Najbolji srpski teniser je bio bolji od Rišara Gaskea.

- Igrao sam veoma dobro od početka do kraja susreta. Pokušao je u trećem setu da podigne nivo igre, ali mu nisam dozvolio da uđe u ritam i pripreti mi. Zadovoljan sam kako se odvija situacija iz meča u meč - rekao je Đoković posle pobede na Gren slemu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Njujorku.

Sledeći protivnik biće 68. teniser na svetskoj rang listi, Žoao Souza. Portugalac je u trećem kolu slavio protiv 17. nosioca Francuza Lukasa Puja. Đoković i Souza sastali su se četiri puta u karijeri i svaki put je trijumfovao srpski teniser.

✋Hello week 2...@DjokerNole sweeps past Gasquet 6-2, 6-3, 6-3 and will face Joao Sousa in R4 next!#USOpen pic.twitter.com/Y9cUF9k7C6

— US Open Tennis (@usopen) September 2, 2018

- Pobedio je Puja, a pre nekoliko dana i Pabla Karenja Bustu. Borac je i radilica. Neće se lako predati, i znam da ću morati da zaradim pobedu. Drago mi je što na terenu nisam bio preterano dugo (meč trajao 130 minuta). Odmoriću se i pripremaću se za ovaj duel - kazao je Đoković.

Inače, u svim medijima se već najavljuje (mogući) četvrtfinalni duel, Đokovića i Federera koji je takođe bio uspešan u 3. kolu (više pročitajte OVDE).

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.