Đoković, Federer, Nadal? Ne, Serena! FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 30.Avg.2022, 07:19

Đoković, Federer, Nadal? Ne, Serena! FOTO/VIDEO

US open postavio je rekord večernjeg termina po broju gledalaca sa 29.402 navijača.

Rekord je oboren zbog meča Serene Vilijams i Danke Kovinić u prvom kolu ovogodišnjeg US opena.

Navijači su se pojavili u Nacionalnom teniskom centru "Bili Džin King" u enormnom broju jer je ovaj duel mogao da bude poslednji u karijeri Serene Vilijams, koja posle US opena ide u penziju.

Pored 29.402 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osobe u kompleksu za večernje mečeve, tokom dana je bilo 41.930 gledalaca – odnosno, ukupno 71.332, što je drugi najposećeniji dan u istoriji US opena.

Najveća fešta viđena je na terenu "Artur Eš" kada su igrale Serena i Danka, a navijači koji nisu mogli da uđu na krcati stadion ispratili su živu legendu tenisa pre ulaska na teren.

23 Grend slem titule u singlu, 16 u dublu, prvo mesto na WTA rang listi, zlato u Fed kupu, Hopman kupu, Olimpijskim igrama (1 singl, 3 dubl), pet Završnih turnira... To je Serena Vilijams.

Serena je definitivno dobila ono što u Njujorku ne mogu ni Federer, ni Nadal, ni Đoković...

Pogledajte kako je sve izgledalo:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Penzija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.