Dimitrov preko Federera do polufinala Ju Es Opena

Izvor: Beta, 04.Sep.2019, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dimitrov preko Federera do polufinala Ju Es Opena

Bugarski teniser Grigor Dimitrov plasirao se u polufinale Otvorenog prvenstva SAD, pošto je rano jutros pobedio Švajcarca Rodžera Federera sa 3:6, 6:4, 3:6, 6:4, 6:2.Dimitrov se plasirao u svoje treće grend slem polufinale, a prvo u Njujorku. On je, takodje, prvi put u karijeri pobedio Federera, pošto je Švajcarac je dobio prethodnih sedam mečeva osvojivši 16 od 18 setova. Bugarin, trenutno 78. teniser sveta, za mesto u finalu će se boriti protiv Rusa Danila Medvedeva.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Nadal savladao Švarcmana za polufinale Ju-Es Opena

Izvor: RTS, 05.Sep.2019, 07:42

Španski tenser Rafael Nadal plasirao se u polufinale Otvorenog prvenstva SAD pošto je posle dva sata i 48 minuta borbe savladao Argentinca Dijega Švarcmana sa 3:0, po setovima 6:4, 7:5, 6:2. . U borbi za finale Nadal će...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.