Dan II: Novak, Federer, Troicki, Krunić, Krajinović...

Izvor: N1 televizija, 28.Avg.2018, 06:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan II: Novak, Federer, Troicki, Krunić, Krajinović...

Očekuje se uzbudljiv drugi dan US Opena, a na teren će mnoštvo srpskih tenisera, kao i Rodžer Federer.

Na Vimbldonu i u Sinsinatiju Novak Đoković je poakzao da se vratio u mod za osvajanje trofeja, a da li je i dalje u njemu naznake toga će moći da se vide u prvom meču na US Openu protiv Mađara Mortena Fučoviča. Taj susret je drugi na Artur Ešu, a program otvaraju Samanta Stosur i Karolina Voznijacki. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Taj meč na programu je od 18 časova. Na istom stadionu ne pre 1 čas posle ponoći treći mel igra Rodžer Federer protiv Japanca Nišioke.

Laslo Đere od 17 časova otvara program na terenu broj osam protiv Argentinca Leandra Majera. Na terenu devet biće dva srpska predstavnika. Aleksandra Krunić igra drugi duela protiv Timee Bačinski, a pre njih na programu su od 17 časova Žoao Sousa i Marsel Granoljers. Posle Krunićeve na teren izlazi Filip Krajinović protiv Australijanca Ebdena. Na terenu 11 prvi Gren slem duel posle Australijan Opena igra Viktor Troicki a protivnik mu je Tenis Sendgren. Taj meč drugi je na programu, a pre njega igraju u ženskom singlu Taunsend - Anisimova.

Od tenisera iz regiona u akciji će biti sedmi nosilac Marin Čilić koji će protiv Rumuna Kopila igrati drugi meč na Grendstendu. Pre njih igraju Naomi Osaka i Lara Zigmund i taj meč počinje u 17 časova. Na terenu 14 poslednji meč igra Slovenka Tamara Zidanšek protiv Kristine Mladenović. Program na tom terenu počinje u 17 časova, a pre njih dve na teren izlaze Travalja - Hurkač, Giljermo Garsija Lopez - Đaume Munar i Zvonarjova - Blinkova.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.