DA LI JE NOVAK GOAT? Federer KONAČNO dao odgovor

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 17:37

DA LI JE NOVAK GOAT? Federer KONAČNO dao odgovor

Još uvek neshvatljivo...

Švajcarski teniser Rodžer Federer nalazi se u Haleu, gde je bio upitan o GOAT trci. Mnogi smatraju da je ona rešena, pošto je Novak Đoković stigao do 23. Grend slem titule – ima jednu više od Rafaela Nadala i tri od Švajcarca.

Novak je nedavno slavio u Parizu na Rolan Garosu, treći put u karijeri.

- Neverovatno. Ono što je postigao je nešto ogromno - rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Federer.

Nezaobilazno je bilo pitanje da li je Đoković najveći svih vremena.

- Teško je utvrditi. To je rasprava u kojoj nema jasnog odgovora. Jednom sam pitao prijatelja: ’Šta je teže, osvojiti Vimbldon sa 17 godina kao Boris Beker ili osvojiti Rolan Garos sa 36 kao Novak? Ne znam - kazao je Rodžer.

Federer je u penziju otišao prošlog septembra na Lejver kupu, na kojem su igrali i njegovi najveći rivali, Rafa i Novak.

Rodžer je, inače, u Haleu poseban gost. Došao je kao desetostruki šampion na tridesetogodišnjicu ovog takmičenja.

A familiar face in the house 😍@rogerfederer HAS ENTERED THE BUILDING 😎#TWO23 pic.twitter.com/o0xFdO3FSZ

— Tennis TV (@TennisTV) June 21, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.