Ćorić nadigrao Federera za finale

Izvor: RTS, 13.Okt.2018, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćorić nadigrao Federera za finale

Hrvatski teniser Borna Ćorić priredio je iznenađenje i savladao Rodžera Federera 2:0 (6:4, 6:4) u drugom polufinalnom meču Masters turnira u Šangaju. U finalu Ćorić će se nadmetati sa Novakom Đokovićem koji je ubedljivo savladao Sašu Zvereva.
Prošlogodišnji šampion turnira Rodžer Federer nije uspeo da dođe do prilike >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da odbrani titulu jer ga je u polufinalu zaustavio raspoloženi Borna Ćorić.

Već na samom startu prvog seta Borna je iskoristio prvu priliku za brejk i vođstvo koje je potom sačuvao i pretvorio u osvajanje prvog seta sa 6:4.
Potom je i u drugom setu nastavio sigurnom igrom, čak i novim brejkom na samom startu. Rodžer Federer nije uspeo da opravda ulogu favorita u ovom meču i Borna Ćorić je sa 6:4 u drugom setu došao do pobede koja ga vodi u finale.
Za titulu na turniru u Šangaju Borna Ćorić će se boriti sa Novakom Đokovićem koji je u prvom polufinalu za samo sat vremena igre ubedljivo savladao Sašu Zvereva.
Đoković i Ćorić su do sada igrali dva puta i u oba puta je pobede odneo Srbin u dva seta, ove godine u Monte Karlu i prošle u Madridu.
Meč je na programu sutra od 10.30 po srednjeevropskom vremenu uz direktan prenos na RTS-u, strim je na RTS Planeti, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
 
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kinezima se to nije svidelo: Đokovićev rival u finalu nije Federer nego Ćorić

Izvor: Vesti-online.com, 13.Okt.2018

Hrvatski teniser u drugom polufinalu na turniru iz masters serije u Šangaju savladao švajcarskog asa sa 6:4, 6:4...Na Ju-Es openu se iščekivao četvrtfinalni duel Đokovića i Federera, ali je Švajcarac poklekao pred nadahnutim Australijancem Džonom Milmanom u osmini finala. U Šangaju, u delu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Ćorić "razbio" Federera u polufinalu Šangaja, sa Đokovićem za titulu

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Okt.2018

Hrvatski teniser Borna Ćorić odigrao je možda i najbolji meč u karijeri, savladao Rodžera Federera i plasirao se u finale Mastersa u Šangaju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.