Brižni tata Federer

Izvor: Glas javnosti, 10.Avg.2009, 05:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brižni tata Federer

Pred početak masters turnira u Montrealu najbolji teniser sveta Rodžer Federer kaže da nije dovoljno trenirao jer je bio prezauzet svojim ćerkicama koje su nedavno došle na svet.

- Nisam baš trenirao. Moja supruga Mirka se porodila i bili su to dani rezervisani samo i isključivo za moje dve ćerkice. Ipak, čim sam prvi put izašao na trening, shvatio sam da nisam izgubio ništa od fizičke spreme. Osećam se dobro - >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << rekao je Federer.

Judžin Lapjer, direktor turnira u Montrealu, priznao je da se potresao kada je na mobilnom telefonu video poziv iz Švajcarske.

- Uplašio sam se kada sam dobio poziv, a video pozivni broj. U sekundi sam se pomolio samo da mi Federer ne otkaže nastup, a bilo je razloga, postao je tata. Nisam mogao da sakrijem sreću kada je rekao da dolazi - izjavio je je Lapjer.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.