Izvor: Blic, 26.Mar.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjorn Borg: Đoković će uskoro biti broj jedan

Nekada najbolji teniser sveta Šveđanin Bjorn Borg izjavio je da će srpski igrač Novak Đoković "vrlo brzo" sa prestola smeniti Švajcarca Rodžera Federera.

"Očigledno je da će Đoković uskoro postati broj 1", naglasio je Borg u intervjuu za špansku "Marku".

Osvajač 11 gren slem titula u karijeri dodao je da Đoković nije "samo jedan među onim teniserima" koji pretenduju da budu na vrhu.

"Kada ga gledate kako igra, vidite da iz njega izbija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << velika srčanost i glad za pobedama", istakao je legendarni švedski teniser koji je u 28. godini završio karijeru.

Borg smatra da su imitacije zbog kojih je treći reket sveta izuzetno popularan u svetskoj teniskoj javnosti u skladu sa njegovom vrhunskom igrom.

"Ne bi mi smetalo da Novak i mene jednog dana imitira", zaključio je Borg.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borg obožava Novaka

Izvor: B92, 26.Mar.2008

..Nekada najbolji teniser sveta Švedjanin Bjern Borg izjavio je da će srpski igrač Novak Djoković "vrlo brzo" sa prestola smeniti Švajcarca Rodžera Federera..."Očigledno je da će Djoković uskoro postati "broj 1", naglasio je Borg u intervjuu za špansku "Marku"...Osvajač 11 gren slem titula...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.