Bilo bi neverovatno da smo doveli Federera

Izvor: B92, 13.Dec.2019, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bilo bi neverovatno da smo doveli Federera"

Rodžer Federer je prethodnih mesec dana proveo igrajući egzibicione mečeve u nekoliko zemalja.

Federer je sa Nemcem Sašom Zverevim obišao Buenos Ajres (Argentina), Meksiko siti (Meksiko), Santjago (Čile), Bogotu (Kolumbija) i Kito (Ekvador).

Ipak, mesta za Brazil nije bilo, na šta je odreagovao direktor turnira u Rio de Žaneiru.

"Nekoliko puta sam pitao nadređene u Brazilu ove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine da dovedu Federera, ali ništa mi nije javljeno sve do zvanične odluke. Jednostavno nismo imali ni šansu. Da smo znali da možemo nešto da uradimo to bi se i desilo. Vau, to bi bio neverovatan hit (da se desilo) u Rio De Žaneiru ili Sao Paolu. Nadam se da će se desiti u budućnosti", rekao je Luiz Karvaljo.

Karvaljo je pričao i o finalu Dejvis kupa, koje je ove godine održano u novembru, a priča se da bi moglo da se pomeri na septembar.

"Ako se to desi neće biti idealno za turnir u Čengduu. Kompleksno je sve to. Moraćemo da vidimo da li to može da odgovara, možda se pomeri Čengdu", dodao je Karvaljo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.