BAŠ JE ZARĐAO: Federer posle duge pauze ZABORAVIO teniska pravila, sudija ga PODSEĆAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2021, 22:25

BAŠ JE ZARĐAO: Federer posle duge pauze ZABORAVIO teniska pravila, sudija ga PODSEĆAO

Švajcarac pauzirao 405 dana.

Rodžer Federer se vratio na teren posle 405 dana pauze i malo je zaboravio pravila. Švajcarac je u prvom meču na turniru u Dohi savladao Danijela Evansa sa 2:1, a jedan detalj tokom duela je privuklo posebnu pažnju.

Izgleda da nije mnogo mislio na tenis pošto je Rodžer zaboravio koliko dugo traju pauze između dva poena, kao i da je potrebno da se sam stara o svom peškiru. Zbog toga je na početku meča dobio instrukcije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od sudije Mohameda Lajanija

Things have changed a bit since you were last here, eh @rogerfederer? 😅 pic.twitter.com/k7DQ2Hoasp

— Tennis TV (@TennisTV) March 10, 2021

- Počinjem odbrojavnje kada kažem koji je rezultat, da li je to u redu? - kazao je sudija, a Federer ga je potom pitao.

- A koliko je to trenutno, 25 sekundi?

I pored sjajnog niza pobeda, Partizan u Superligi ima veliki zaostatak za Zvezdom, pa mu je Kup Srbije veoma važan. A danas (17.05) igra protiv Voždovca u ovom takmičenju – kvota na keca je 1,20, a na kombinazziju 1&3+ 1,57. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan – Voždovac.

Dobio je Federer potvrdan odgovor, a onda je početku meča zaboravio da ponese peškir, pošto u vreme pandemije skupljači loptica više ne smeju da ih diraju.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica.
Pogledaj vesti o: Federer,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.