ATP DOHA: Žreb nije mazio Krajinovića, Federer čeka protivnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021, 15:06

ATP DOHA: Žreb nije mazio Krajinovića, Federer čeka protivnika

Turnir počinje 8. marta.

Organizatori ATP turnira serije 250 u Dohi objavili su projekciju žreba za ovogodišnje izdanje takmičenja.

Na turniru će se naći dvojica srpskih tenisera – Filip Krajinović i Dušan Lajović. Drugi reket Srbije igraće protiv mađarskog predstavnika Martona Fučoviča, dok će Krajinović imati veoma težak zadatak budući da će sa druge strane mrežice u prvom kolu za rivala imati šestog nosioca Belgijanca Davida Gofana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Ovaj turnir je u centru pažnje teniske javnosti zbog povratka Rodžera Federera posle više od godinu dana, a Švajcarac je slobodan u prvom kolu i čeka boljeg iz duela Šardi – Evans. Krajinović se nalazi upravo u delu žreba gde je Rodžer, ali njihov potencijalni duel mogao bi da se dogodi tek u polufinalu.

Rb Lajpcig je u sjajnoj formi, gazi sve pred sobom, prišao je Bajernu na samo dva boda, i želi da nastavi s trijumfima danas (15.30) kada gostuje Frajburgu. Kvota na dvojku je 1,78. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Frajburg - RB Lajpcig.

Turnir u Dohi igra se od 8. do 13. marta.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.