AGASI UVEREN: Neki igrač bi imao 36 slemova da nije bilo velike trojke

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 20:18

AGASI UVEREN: Neki igrač bi imao 36 slemova da nije bilo velike trojke

Amerikanac zadivljen dostignućima Đokovića, Federera i Nadala.

Nekadašnji prvi reket sveta Andre Agasi ne prestaje da se divi činjenici da je velika trojka svetskog tenisa, koju čine Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer, zajedno osvojila fascinantnih 66 grend slem trofeja u toku dve decenije. Amerikanac je posle nedavne egzibicije Karlosa Alkaraza i Rafaela Nadala u Las Vegasu primetio zanimljivu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stvar.

 - Činjenica da su ova trojica igrača igrali u istom periodu je pravo čudo. Da jedan od njih trojice nije postojao, sada bismo imali nekog sa 34 ili 36 grend slem titula - smatra Agasi.

Agasi je posebnu pažnju obratio na povratak Rafaela Nadala na teren.

"Nikada nisam video Nadala da igra bolje nego što je neophodno. Uvek naže način da uradi to što jhe neophodno, u meču, u poenu, udarcu, samo da bude bolji od vas. Nikada nije pokušavao da uradi nešto za šta nema potrebe. To zahteva disciplinu i kontrolu, to je testament tome koliko dobro poznaje sopstvenu igru i svoj mentalitet. Ako je i igrao spektakularno, to je bilo jer ga je neko naterao na to - zaključio je Agasi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.