Tamara Đurić isprozivala Gabrijelu: Sram te bilo, ćuti, propagiraš švaleraciju!

Izvor: 011vodič.com, 22.Okt.2015, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara Đurić isprozivala Gabrijelu: Sram te bilo, ćuti, propagiraš švaleraciju!

Večeras u rijalitiju Farma 6, Semir Džanković i Gabrijela Pejčev ušli su u raspravu, a Tamara se iznervirala i žestoko izvređala pevačicu!
“Ti ovde propagiraš švaleraciju! Ostavi dečka na miru! Ja nisam znala da treba da se hvališ što si bila sa oženjenim čovekom! Došao je pre tri dana, a ti ne možeš da ga ostaviš na miru! A ti Majo prestani da je pališ da radi ovo što radiš! Treba da te je sramota! Ispadaš glupača”, prekinula je Tamara na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Farmi Semirovu i Gabrijelinu raspravu. ”Ne znaš priču od spolja Tamara”, rekla je Gabi. ”Ne zanima me, propagiraš svaleraciju”, završila je Đurićka.


#svet
The post Tamara Đurić isprozivala Gabrijelu: Sram te bilo, ćuti, propagiraš švaleraciju! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.