RONALDO O STAJLINGU: Imao sam frizuru kao špagete!

Izvor: Kurir, 17.Nov.2013, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RONALDO O STAJLINGU: Imao sam frizuru kao špagete!

Portugalac se pita na šta li je mislio kada šišao ili farbao kosu

LISABON - Najbolji fudbaler Reala i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo izjavio je da je pravi greške u prošlosti kada je u pitanju "stajling".

Španski mediji navode da je Ronaldo globalna ikona i fudbaler koji je umećem na terenu zavredeo status idola miliona mladih fudbalera. Portugalac dosta drži do svog izgleda, ali ume da napravi i neku grešku.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << "Gledam svoje slike kada sam imao 16 ili sedam godina i razmišljam se na šta li sam mislio. Zbog načina na koji sam šišao kosu ili sam je farbao. Kada sam bio u Junajtedu imao sam frizuru kao špagete, duge sa žutim krajevima, i dalje se pitam zašto sam to radio", istakao je Ronaldo.

Portugalac će pokušati sa svojim nacionalnim timom da izbori plasman na SP 2014. Portugal je u prvom meču baraža pobedio Švedsku s 1:0, a jedini strelac je bio Ronaldo. Revanš je na programu za dva dana u Švedskoj.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

KUME, IZGORE TI KESA: Lalatović se ženi, Vidić se veseli!

Izvor: Kurir, 18.Nov.2013, 06:13

Nakon sedam godina građanskog braka Nenad Lalatović i supruga Iva, ćerka Milije Babovića, venčali se u Sabornoj crkvi u Beogradu..Bog je na nebu, na zemlji je kum!..Ćerka poznatog beogradskog biznismena Milije Babovića Iva venčala se s trenerom fudbalera Voždovca Nenadom Lalatovićem. Preciznije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.