Kejt Apton potvrdila da su ukradene golišave slike njene, FBI istražuje slučaj!

Izvor: Svet, 02.Sep.2014, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt Apton potvrdila da su ukradene golišave slike njene, FBI istražuje slučaj!

Glumica i model Kejt Apton samo je jedna od zvezda čije su kompromitujuće fotografije završile na internetu proteklog vikenda a njen advokat potvrdio je njihovu autentičnost ali i najavio da to neće proći nekažnjeno.
“Ovo je očigledno užasna povreda privatnosti Kejt Apton”, izjavio je advokat Lorens Šajer za medije.
“Gonićemo svakog ko širi ove slike do zakonskog maksimuma”. Kako prenosi E! News, Kejt na slikama možemo videti golu i to >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << samu ili u društvu svog dečka, bejzbol igrača Džastina Verlandera. U međuvremu, u slučaj se uključio i FBI a oglasili su se i hakeri koji kažu da su sad u begu.
“Samo želimo da vam kažemo kako je za hakovanje zaslužno više osoba koji su naporno radile mesecima. Hvala vam na donacijama i reakcijama. Uskoro se selim na novu lokaciju s koje ću nastaviti da objavljujem fotogafije.”

Autor: Life Content
FOTO: SIPA
Pogledaj vesti o: FBI

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I ona je potvrdila: Gole slike su njene, uključio se i FBI!

Izvor: Scandal.rs, 02.Sep.2014

Glumica i model Kejt Apton samo je jedna od zvezda čije su kompromitujuće fotografije završile na internetu proteklog vikenda a njen advokat potvrdio je njihovu autentičnost ali i najavio da to neće proći nekažnjeno...“Ovo je očigledno užasna povreda privatnosti Kejt Apton”, izjavio je advokat...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.