Izvor: RuskaRec.ru, 14.Apr.2017, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samojlova zvanično dogodine predstavnica Rusije na Pesmi Evrovizije

Generalni direktor Prvog kanala Konstantin Ernst potvrdio je da će pevačica Julija Samojlova koja ove godine neć učestvovati na Evroviziji u Kijevu dogodine predstavljati Rusiju na ovom muzičkom takmičenju i da je takav dogovor već postignut sa Evropskom radiodifuznom unijom.
Dogovorili smo se sa Evropskom radiodifuznom unijom o tome i oni znaju da će Rusiju predstavljati Julija Samojlova, rekao je Ernst na pitanje o mogućem učešću Rusije na Evrosongu 2018, prenosi portal >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << Vzglяd. 
Služba bezbednosti Ukrajine zabranila je ulazak u Ukrajinu ruskoj predstavnci na Evrosongu 2017 Juliji Samojlovoj na tri godine. Evropska radiodifuzna unija zvanično je potvrdila da Rusija neće učestvovati na takmičenju. Kremlj je tim povodom saopštio da je Ukrajina devalvirala Evroviziju i konstatovao da nemoć organizatora (EBU) da poštuje vlastita pravila takmičenja i Kijev prizove da ih se pridržava izaziva žaljenje.
Prvi kanal i VGTRK kao odgovor na odluku Ukrajine kandidovali su Samojlovu za takmičenje iduće godine.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na RuskaRec.ru...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Samojlova će dogodine predstavljati Rusiju na Pesmi Evrovizije

Izvor: RuskaRec.ru, 14.Apr.2017

„Razgovarali smo o tome sa Evropskom radiodifuznom unijom i oni znaju da će Rusiju predstavljati Julija Samojlova, rekao je Ernst na pitanje o mogućem učešću Rusije na Evrosongu 2018", prenosi portal Vzglяd. . Služba bezbednosti Ukrajine zabranila je ruskoj predstavnci na Evrosongu 2017...

Nastavak na RuskaRec.ru...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.