NIKO NIJE ZNAO DA JE TRUDNA Makedonsku predstavnicu na Evroviziji čekalo VELIKO IZNENAĐENJE na kraju večeri

Izvor: Blic, 11.Maj.2017, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKO NIJE ZNAO DA JE TRUDNA Makedonsku predstavnicu na Evroviziji čekalo VELIKO IZNENAĐENJE na kraju večeri

Lepa Jana Burčeska iz Makedonije obelodanila je da je u drugom stanju tokom boravka u Kijevu, a na sceni je pokazala trudnički stomak. Pred kraj polufinala ju je i zaprosio dečko!

Pevačica Jana Burčeska predstavljala je Makedoniju u polufinalu 62. Evrovizije pesmom "Dance Alone" i pobrala simpatije fanova poznatog muzičkog takmičenja na društvenim mrežama.

Jana nije želela da objavljuje da je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << drugom stanju, te je na sceni pokazala veliki trudnički stomak, a makedonski mediji uveliko prenose da će kroz nekoliko meseci postati majka.

Tokom večeri pevačica je potvrdila lepe vesti.

Pored Jane, još 17 kandidata je učestvovalo u drugom polufinalu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVA PROSIDBA U ISTORIJI EVROSONGA! Kleknuo je pred Janom i CELIM SVETOM, pogledajte kako je ona reagovala! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 11.Maj.2017

Na samom kraju druge polufinalne večeri 62. Evrosonga dogodio se istorijski momenat!..Otkako postoji Evrovizija, 62 godine unazad, nije se desilo da neko javno zaprosi svoju partnerku, sve do večeras! Pred punom dvoranom u Kijevu i milionskim auditorijumom, predstavnica Makedonije nije ni slutila...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.