NIKO NIJE ZNAO DA JE U DRUGOM STANJU Makedonska predstavnica pokazala TRUDNIČKI STOMAK na Evroviziji

Izvor: Blic, 11.Maj.2017, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKO NIJE ZNAO DA JE U DRUGOM STANJU Makedonska predstavnica pokazala TRUDNIČKI STOMAK na Evroviziji

Lepa Jana Burčeska iz Makedonije obelodanila je da je u drugom stanju tokom boravka u Kijevu, a na sceni je pokazala trudnički stomak.

Pevačica Jana Burčeska predstavljala je Makedoniju u polufinalu 62. Evrovizije pesmom "Dance Alone" i pobrala simpatije fanova poznatog muzičkog takmičenja na društvenim mrežama.

Jana nije želela da objavljuje da je u drugom stanju, te je na sceni pokazala veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trudnički stomak, a makedonski mediji uveliko prenose da će kroz nekoliko meseci postati majka.

Tokom večeri pevačica je potvrdila lepe vesti.

Pored Jane, još 17 kandidata je učestvovalo u drugom polufinalu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NIKO NIJE ZNAO DA JE TRUDNA Makedonsku predstavnicu na Evroviziji čekalo VELIKO IZNENAĐENJE na kraju večeri

Izvor: Blic, 11.Maj.2017

Lepa Jana Burčeska iz Makedonije obelodanila je da je u drugom stanju tokom boravka u Kijevu, a na sceni je pokazala trudnički stomak. Pred kraj polufinala ju je i zaprosio dečko!..Pevačica Jana Burčeska predstavljala je Makedoniju u polufinalu 62. Evrovizije pesmom "Dance Alone" i pobrala simpatije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.