Bukti rat na društvenim mrežama zbog Breskvice: Narod je hteo nju

Izvor: B92, 03.Mar.2024, 12:00

Bukti rat na društvenim mrežama zbog Breskvice: "Narod je hteo nju"

Na jučerašnjem takmičenju Pesme za Evroviziju, pobedila je Teya Dora sa pesmom "Ramonda".

Ona će ove godine predstavljati Srbiju u Malmeu, a to se mnogima nije dopalo.

Naime, jedan od glavnih favorita publike bila je Breskcvica i pesma "Gnezdo orlovo".

Tome svedoči i činjenica da njena numera imala najviše glasova publike na takmičenju, ali su glasovi žirijia presudili u korist Teya Dore.

Pored toga, pesma "Gnezdo orlovo" ima i najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pregleda na zvaničnom kanalu PZE-a na jutjubu.

Zbog toga je ubrzo nakon proglašenja pobednika nastala bura na društvenim mrežama, a mnogi su kivni zbog izbora. "Mislim da je energija Teya Dore, koju inace obožavam, i energija Breskvice neuporediva. Ipak je trenutak takav da nam treba dizanje i prestrojavanje ono malo ponosa sto se negde krije.Teyina ramonda je ipak teška depresija, a toga imamo na pretek. Nema veze, hit je hit #breskvica", "Narod je rekao Breskvica. Žiri od 5 ljudi je rekao ona druga", glase neki od komentara na Tviteru. Ipak ima i onih koji smatraju da je Teya Dora ipak pravi izbor i da će njena pesma "Ramonda" biti veoma uspešna na Evroviziji.

Nakon burnih reakcija oglasila se i predsednica stručnog žirija i nekadašnja pobednica Evrovizije, Marija Šerifović.

"Da rezimiram! Teya Dora najbolja i zasluženo ide u Švedsku. Želim joj svu srecu! Kolegama iz žirija hvala na poštenom glasanju i što niko nikome nije zevao u papire", napisala je Marija na tviteru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.