Izvor: Piplmetar.rs, 28.Maj.2024, 06:30

Zvanično

Dragan Stojković Piksi potpisao je novi ugovor sa Fudbalskim savezom Srbije i ostaće selektor naše reprezentacije do Mundijala 2026. godine, zvanično je objavljeno danas.
Spekulisalo se o tome da li će se sa Nišlijom produžiti prethodni ugovor kojim mu je isticao nakon Evropskog prvenstva, ali je rukovodstvo Saveza odlučilo da ne čeka Nemačku i pre toga da garancije Stojkoviću da će ostati na klupi „orlova“ bez obzira na rezultat.
Piksi sa reprezentacijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << niže uspehe. Nakon plasmana na Mundijal u Kataru odveo je Srbiju i na Evropsko prvenstvo, prvo još od 2000. za našu zemlju, a uspeo je da sa „orlovima“ stigne do eltinog ranga Lige nacija.
Odluka o produžetku saradnje će zvanično biti usvojena na sastanku Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije u ponedeljak, 27. maja, odmah po završetku sednice Skuptšine FSS u Staroj Pazovi.
🤝🇷🇸 Fudbalski savez Srbije i Dragan Stojković postigli su dogovor o produžetku saradnje do 𝟮𝟬𝟮𝟲. godine.
U ulozi selektora naše „A” reprezentacije Dragan Stojković je omogućio Srbiji da prvi put poveže učešće na dva velika takmičenja (SP u Kataru i EP u Nemačkoj), uz to je… pic.twitter.com/SlmqDTR729

— Fudbalski savez Srbije | FA of Serbia (@FSSrbije) May 23, 2024



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.