Zašto treba da vas bude sramota ako ne znate šta sad rade naše odbojkašice

Izvor: Blic, 02.Okt.2015, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto treba da vas bude sramota ako ne znate šta sad rade naše odbojkašice

Odbojkašice Srbije su u naletu, osvojile su srebrnu medalju na Svetskom kupu pre nepunih mesec dana, tako da se njihov kvalitet ne dovodi u pitanje, ali nešto drugo “žulja” misao – zašto neki nisu upućeni da naše devojke igraju polufinale Evropskog prvenstva već sutra? Pa, one su nam jedan od najjačih aduta za odličje na Olimpijskim igrama!

Dobro, rano je pričati o Riju, ali je pravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vreme da se naše gracije podrže u subotu od 18.30 časova kada imaju priliku da se plasiraju u finale i obezbede medalju.

Jedna od glavnih karika srpskog odbojkaškog kolektiva Milena Rašić za “24 sata” skromno je izjavila da je podrška tu, iako bi po našem mišljenju trebala da bude još veća.

- Naravno da nam je bitna podrška i hvala svima koji nam je šalju. Hvala i navijačima koji su dolazili sa naše utakmice da nas bodre, zaista nam je pomoglo. Poznato je da su navijači kao sedmi igrač na terenu. Budite uz nas do kraja, a mi ćemo se potruditi da svu vašu podršku opravdamo na terenu! Hvala! – poslala je Rašićeva poruku Srbiji.

Ceo tekst možete pročitati na 24sata.rs.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.