Zapad i istok rasprodati, nema još mnogo ulaznica za Srbija-Portugal!

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2019, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapad i istok rasprodati, nema još mnogo ulaznica za Srbija-Portugal!

Reprezentacija Srbije igra protiv Portugala u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

U subotu 7. septembra reprezentacija Srbije igra utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i to protiv najvećeg rivala, ekipe Portugala sa Kristijanom Ronaldom.

Atraktivan protivnik, kao i važnost utakmice, dovele su do rasprodatih karata za istočnu i zapadnu tribinu stadiona "Rajko Mitić".

Ostale su još ulaznice za severnu i južnu tribinu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Podsećamo da je cena ulaznica za severnu i južnu tribinu 400 dinara i da se mogu kupiti na blagajnama stadiona “Rajko Mitić” danas i sutra od 11 do 19 časova i na dan utakmice od 11 sati do početka utakmice.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Još samo jug i sever za utakmicu Orlova i Navigatora

Izvor: MozzartSport.com, 05.Sep.2019

Za predstojeću utakmicu Srbije i Portugalije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koja se igra u subotu na stadionu Rajko Mitić od 20.45 u prodaju su ostale još samo ulaznice za severnu i južnu tribinu. Svi ostali sektori su rasprodati. Podsećamo da je cena ulaznica za južnu i severnu tribinu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.