Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jan.2017, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zahvalnice najboljima

Dragutin Papović, predsjednik Kik-boks saveza BiH, uručio je u Sarajevu uoči sjednice Skupštine zahvalnice Mirzi Pramenkoviću svjetskom juniorskom prvaku u teškoj kategoriji, Kristini Čečevac vicešampionki do 65 kg i Edinu Vučelju osvajaču bronzane medalju na Evropskom prvenstvu u lajt kontaktu.

Na sjednici je potvrđeno imenovanje Ismira Pramenkovića na mjesto direktor saveza i reprezentativnih selekcija.

Istaknuto je da Savez razvija softver za praćenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << izvještaja sa državnih i kup takmičenja.

Obraćanje su imali i predstavnici Antidoping komisije, koji su upoznali delegate sa novim pravilima i mogućnostima sa kojima će se susretati borci ove sezone.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.