ZVANIČNO: Evropsko prvenstvo odloženo za 2021!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2020, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO: Evropsko prvenstvo odloženo za 2021!

Drugačije nije moglo.

Na videokonferenciji, na kojoj je učestvovalo 55 članica krovne organizaije, povučen je očekivan i u ovom času, čini se, jedini razuman potez. Završni turnir najboljih kontinentalnih reprezentacija neće se igrati ove godine, zbog širenja virusa korona.

Ovim potezom, UEFA je omogućila višak termina za nesmetan kraj nacionalnih sezona, čim prođe pandemija, pa se će se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tako fudbal širom Starog kontinenta igrati tokom letnjih meseci, zavisno kako u kojoj državi bude popuštao virus.

Umesto da se odigra od 12. juna do 12. jula 2020, EURO će se igrati od 11. juna do 11. jula 2021.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odložen i Kopa Amerika, igraju i Australija i Katar

Izvor: MozzartSport.com, 17.Mar.2020

Trebalo je to da bude celodnevno uživanje. Preko dana Evropsko prvenstvo, uveče Kopa Amerika. Umesto toga – finiš sezona u nacionalnim prvestvima, ako pandemija korona virusa dozvoli naravno. Jer posle Evropskog prvensta odložen je i Kopa Amerika! Prvenstvo Južne Amerike trebalo je da se igra...

Nastavak na MozzartSport.com...

UEFA i njeno saopštenje - prvo borba u papučama, a onda fudbal!

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2020

UEFA objavila saopštenje na svom sajtu...Zvanično je, odložen je EURO za godinu dana, što daje dosta prostora klupskom fudbalu da se ova sezona završi...To je čitava suština saopštenja UEFA koje je objavljeno danas oko 15 časova, čak će i baraž mečevi za plasman na EURO biti odloženi za...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.