ŽELIMO ODBOJKAŠICE U FINALU!

Izvor: Kurir, 01.Okt.2011, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELIMO ODBOJKAŠICE U FINALU!

Napad na medalju. Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije večeras (20.00, RTS) u Pioniru igra protiv selekcije Turske u polufinalu Evropskog prvenstva u Beogradu. Naše odbojkašice pokušaće da se izbore za svoje drugo finale u istoriji, a prvo pred svojom publikom.

Napad na medalju.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije večeras (20.00, RTS) u Pioniru igra protiv selekcije Turske u polufinalu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Evropskog prvenstva u Beogradu. Naše odbojkašice pokušaće da se izbore za svoje drugo finale u istoriji, a prvo pred svojom publikom.

Srbija dosad ima bronzu i srebro, dok Turkinje imaju jedno srebro osvojeno 2003. godine u Ankari. Izabranice Zorana Terzića bile su pod velikim pritiskom na početku šampionata, ali su uspele da podignu formu pred najbitnije mečeve. S druge strane, ekipa Marka Mote predstavlja najprijatnije iznenađenje, bez poraza su i ceo turnir igraju na visokom nivou.

Najveća pretnja Srpkinjama dolazi od primačice servisa Ozsoj Neriman, koja je u četvrtfinalnom duelu protiv Ruskinja bila najbolja igračica sa 13 poena. U poslednja tri duela Turkinje su pobeđivale na Svetskom i Evropskom prvenstvu, dok su naše odbojkašice bile bolje u finalu Evropske lige.

Kapiten srpske reprezentacije Jelena Nikolić očekuje dobru utakmicu.

- Turkinje nisu iznenađenje za mene, rekla sam pre meča da će pobediti Ruskinje i stići do polufinala. Imaju snažan servis, kao i mi. Biće ovo veliki meč, jer mi želimo finale EP - izjavila je Jelena Nikolić.

Motivisane

Selektor Srbije Zoran Terzić istakao je pred meč polufinala da igračicama ne manjka motiva.

- Neću vam odati tajnu kako planiram da ih napadnemo, jer o tome ne treba da pričamo. Mi ćemo igrati požrtvovano, devojke imaju motiv do neba da pobede u ovom meču. Očekujem da Pionir napokon bude pun i da pozdravi ove divne devojke - rekao je Terzić.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još Turkinje, pa za zlato (20.00)

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2011

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igra protiv Turske za plasman u finale Evropskog šampionata. Srpske odbojkašice veruju u uspeh. ''Važno je da nametnemo svoj ritam'', poručuju iz našeg tabora.

Nastavak na Sportske.net...

Odbojkašice protiv Turske za finale

Izvor: Radio 021, 01.Okt.2011

Odbojkašice Srbije u subotu od 20 časova u Hali Pionir igraju sa reprezentacijom Turske polufinalni meč Evropskog prvenstva.

Nastavak na Radio 021...

Borba za finale EP

Izvor: RTS, 01.Okt.2011

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije bori se sa reprezentativkama Turske za ulazak u finale Evropskog prvenstva. Direktan prenos gledajte na Prvom programu RTS-a i našem test HD programu...Odbojkašice Srbije su rezultatom 3:0 (25:14, 25:20, 26:24) savladale Poljsku i plasirale se u polufinale...

Nastavak na RTS...

Spektakl u "Pioniru"

Izvor: RTS, 01.Okt.2011

Srbija ili Turska. Polufinale Evropskog prvenstva u odbojci. Repriza finala Evrolige, ili osveta turskih odbojkašica. Direktan prenos na Prvom programu RTS-a i našem test HD programu. Nemačka je prvi finalista nakon pobede nad Italijom...Odbojkašice Srbije su rezultatom 3:0 (25:14, 25:20, 26:24)...

Nastavak na RTS...

Uživo, polufinale EP: Nole na tribinama, Srbija - Turska 15:7

Izvor: Blic, 01.Okt.2011

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije od 20 časova u hali "Pionir" igra protiv Turske u polufinalu Evropskog prvenstva...Fantastično su počele izabranice selektora Zorana Terzića ovaj meč, povevši sa 10:4 na oduševljenje navijača na tribinama na kojima se našao i najbolji teniser sveta,...

Nastavak na Blic...

Uživo: Terzić poslao Ognjanovićevu na klupu, Turska smanjila na 2:1 i vodi 20:14 u 4. setu!

Izvor: Blic, 01.Okt.2011

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije od 20 časova u hali "Pionir" igra protiv Turske u polufinalu Evropskog prvenstva...Fantastično su počele izabranice selektora Zorana Terzića ovaj meč, povevši sa 10:4 na oduševljenje navijača na tribinama na kojima se našao i najbolji teniser sveta,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.