ZAKAZANA GENERALKA: Austrija poslednji rival Srbije pred početak Evropskog prvenstva

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Dec.2023, 13:59

ZAKAZANA GENERALKA: Austrija poslednji rival Srbije pred početak Evropskog prvenstva

Prethodno provere protiv Rusije i Kipra.

Reprezentacija Austrije biće poslednji rival Srbiji pred početak Evropskog prvenstva u Nemačkoj, saznaje Sport klub. Postignuti dogovor predstavnika oba saveza trebalo bi da bude potvrđen u narednim danima.

Srbija je već zakazala dve prijateljske utakmice u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo.

Orlovi će u prvo igrati protiv Rusije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 21. marta u Moskvi na stadionu "Lav Jašin" i tako da će Srbija biti prvi evropski rival Rusiji od kada se zbog dešavanja u Ukrajini ne učestvuje u UEFA takmičenjima.

Četiri dana kasnije sledi gostovanje reprezentaciji Kipra, sa kojim FSS želi da izgradi što bolje odnose.

Ostalo je još samo da se nađe četvrti rival pred EURO, gde će Srbija igrati u grupi C, zajedno sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.

Austrija će isto kao i Srbija učestvovati na EURO, oni će se takmičiti u grupi D, gde će joj protivnici biti Holandija, Francuska i pobednik koji dolazi iz baraža.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.