ZABRINUO JE CEO SVET: To se ČEKALO - Eriksen OBJAVIO kada se vraća na teren!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 23:08

ZABRINUO JE CEO SVET: To se ČEKALO - Eriksen OBJAVIO kada se vraća na teren!

Danac kolabirao na Evropskom prvenstvu.

Zaledila su se lica svih navijača na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu, kada je u 42. minutu meča Finska - Danska, Kristijan Eriksen kolabirao i završio na travi bez svesti.

Ceo svet se plašio za sudbinu veziste Intera koji je kolabirao na terenu, međutim, ekspresnom reakcijom medicinskog osoblja, hospitalizovan je, posle čega je izašao iz životne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opasnost.

Vezista Neroazura se u sredu vratio u klub iz Milana, a u razgovoru sa saigračima priznao je da očekuje da ove godine izađe na teren.

- Dobro sam. Mislim da ću za četiri, pet meseci ponovno početi da igram fudbal - rekao je Kristijan Eriksen, za italijanske medije.

Podsetimo, prvoj zvezdi Skandinavaca je tokom meča na Šampionatu Starog kontinenta prestalo da radi srce i izgubio je svest. Doktori su ga na terenu oživljavali devet minuta, a stadion u Kopenhagenu je napustio na nosilima u svesnom stanju.

Kasnije mu je ugrađen pesmejker, kako bi normalizovao broj otkucaja srca. Ugovor sa Interom ističe mu za dve godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.