Vuleta: Nadam se zlatu na EP u Minhenu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2022, 14:05

Vuleta: Nadam se zlatu na EP u Minhenu

Evropsko atletsko prvenstvo na otvorenom počinje 15. avgusta u Minhenu, a tim Srbije na kultnom Olimpijskom stadionu predvodiće najbolja srpska atletičarka Ivana Vuleta, koja je istakla da se nada zlatnoj medalji u skoku udalj.

"Posle srebra u Cirihu, zlata u Amsterdamu i odustajanja od finala u Berlinu usled povrede ahilove tetive 2018. godine, željno iščekujem još jedno EP na otvorenom.

Ovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sezonu sam započela drugom titulom svetske prvakinje u dvorani, pa sa istim ambicijama idem i u Minhen. Očekujem sjajnu atmosferu na tribinama, ali mirnu u svojoj glavi, manje prestupa i više dalekih skokova. Forma je još bolja nego u Judžinu, tako da se radujem još jednom prilici sledeće nedelje", izjavila je Vuleta za Srpski atletski savez.

Srbiju će pored Ivane Vulete na EP u atletici predstavljati još 13 takmičara: Milica Gardašević u skoku udalj, Asmir Kolašinac i Armin Sinančević u bacanju kugle, Angelina Topić (skok uvis), Adriana Vilagoš (bacanje koplja), Boško Kijanović (400 m), Lazar Anić i Strahinja Jovančević (skok udalj), Dragana Tomašević (bacanje diska), Elzan Bibić (5000 m), Anja Lukić (100 m prepone), Luka Trgovčević (110 m prepone) i Milana Tirnanić (100 m).
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.