Vuković: Verujem u Manojlovića i Stankovića

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Dec.2011, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuković: Verujem u Manojlovića i Stankovića

Nepuna 24 časa su ostala do početka završnih priprema reprezentacije Srbije za predstojeće Evropsko prvenstvo u našoj zemlji (15.-29. januar), a selektor Orlova, Veselin Vuković ne može da spava mirno.
Serija povreda zadesila je naš državni tim, konačan spisak igrača koji će braniti boje Srbije na šampionatu Starog kontinenta nije ni na vidiku, a Vuković je svakodnevno u kontaktu sa reprezentativcima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << kao i oni sami, nada se najboljem.
Žarko Šešum, Nikola Manojlović, Ivan Stanković, Petar Nenadić, Rajko Prodanović samo su neki od igrača koji zadaju glavobolju strategu Orlova. Poslednji u nizu koji se žalio na povredu je desni bek Kreteja, Ivan Stanković, koji je ipak, propustio sinoćnu utakmicu, a selektor Vuković kaže:
Danas stiže iz Francuske, pojaviće se na okupljanju, ali još uvek ništa više ne mogu da kažem. Odmah će obaviti potrebne preglede, videćemo šta se tačno dogodilo s listom noge, pa ćemo na osnovu toga reagovati.
U Beograd je već stigao i Nikola Manojlović, kakva je situacija s njegovim ramenom?
Odmah po dolasku je počeo s terapijama, u toku dana će uraditi snimak magnetne rezonance i skener, pa ćemo nešto više znati. Prema rečima lekara izgubio je dosta vremena, jer nije od početka imao adekvatnu terapiju. Nadam se da će sve biti dobro, a i Nikola je veliki optimista i borac.
Situacija sa Žarkom Šešumom je znatno bolja, čak postoje realni izgledi da zaigra 26. decembra u poslednjem meču Bundes lige.
Nisam se čuo sa Žarkom dva, tri dana, ali mi je ranije rekao da će najverovatnije odigrati taj meč. Ako bude tako, ne bi trebalo da imamo razlog za brigu. Šešum stiže odmah posle te utakmice i mislim da će sa njim sve biti u redu.
Drugih otkaza za sad nema?
Hvala Bogu ne. Mislio sam da priključim radu Dimitrijevića, ali je on isto počeo s terapijama, tako da ću videti kako se stvari tu odvijaju. Što se ostalih momaka tiče, sve je redu, Nenadić se oporavio, spreman je, a sad me jedino brinu povrede Manojlovića i Stankovića.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.