Vrekiću titula na EP u Talinu

Izvor: B92, 03.Mar.2011, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrekiću titula na EP u Talinu

Srpski tekvondisti osvojili su dve medelje na Evropskom prvenstvu za kadete, juniore, seniore i veterane u estonskom Talinu.

U apsolutnoj kategodiji, u konkurenciji mlađih veterana, Nenad Vrekić je osvojio zlato, dok je Noemu Hulala osvojila bronzu kod juniorki u kategoriji do 58 kilograma.

Ovo je, svakako, veliki uspeh jer to je tek treća medalja na Evropskim prvenstvima za Srbiju", istakao je Vrekić, „Noemi je dala sve od sebe, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << namerila se na trenuto spremniju takmičarku iz Bugarske koja je pokazala kvalitet okitvši se zlatom".

Vrekić je na putu do zlata pobedio dvojicu reprezenativaca Finske i Engleske, i tako je ostvario najveći uspeh za srpski tekvondo. U karijeri Vrekić ima i srebrnu medalju sa Evropskog prvenstva za seniore 2009. u Sloveniji.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.