Vraća se Verati

Izvor: B92, 13.Jun.2021, 23:32

Vraća se Verati

Italijanski fudbaler Marko Verati moći će u nastavku Evropskog prvenstva da igra za reprezentaciju.

Italijanski fudbaler Marko Verati moći će u nastavku Evropskog prvenstva da igra za reprezentaciju nakon što je prošlog meseca doživeo povredu desnog kolena, saopštio je lekar italijanske selekcije.

Lekar reprezentacije Italije, Andrea Fereti nije precizirao da li će Verati igrati u drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kolu Evropskog prvenstva, protiv Švajcarske.

"Njegov protokol za povratak ide prema planu, bez problema. Preostala su još tri dana (za meč protiv Švajcarske) i još uvek je poslednja faza najzahtevnija, to je zajednički trening sa ekipom", rekao je Fereti na konferenciji za medije.

Veratijev Reprezentativni i klupski saigrač Alesandro Florenci, trebalo bi da se u ponedeljak vrati treninzima, nakon što je u uvodnom meču protiv Turske (3:0), doživeo povredu lista.

Italija naredni meč u Grupi A na Evropskom prvenstvu igra protiv Švajcarske u Rimu, 16. juna, od 21.00.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.