Vest koja je ŠOKIRALA: Ovaj SRPSKI KOŠARKAŠ NE IDE na Evropsko prvenstvo!

Izvor: BKTV News, 17.Avg.2017, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vest koja je ŠOKIRALA: Ovaj SRPSKI KOŠARKAŠ NE IDE na Evropsko prvenstvo!

Kako ćemo sad!

Standardni centar košarkaške reprezentacije Srbije Miroslav Raduljica zbog problema sa povredom kolena definitivno neće igrati na prvenstvu Evrope u Turskoj.

Kako prenosi Blic, Raduljica ima upalu kolena, koja je mnogo ozbiljnija nego što se mislilo i selektor Aleksandar Ðorđević moraće da se okrene drugim rešenjima.

On trenutno na poziciji "pet" na raspolaganju ima Bobana Marjanovića, Ognjena Kuzmića i Vladimira Štimca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
Srpski košarkaški minulog vikenda osvojili su "Trofej Beograda" pobedama protiv Grčke i Crne Gore, narednog vikenda igraće na "Superkupu" u Hamburgu protiv Poljske, Rusije i Nemačke, a potom odlaze u Atinu na “Akropolis kup”, gde će igrati protiv Grčke, Italije i Gruzije.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.