Izvor: RTS, 20.Maj.2021, 18:41

Velimir Stjepanović u finalu Evropskog prvenstva

Srpski plivač Velimir Stjepanović plasirao se u finalnu trku na 200 metara slobodnim stilom, na Evropskom prvenstvu u Budimpešti.
Stjepanović se takmičio u drugoj polufinalnoj trci, u kojoj se zauzeo peto mesto sa rezultatom 1:47,08, ukupno osmo najbrže vreme u polufinalu.

Zahvaljujući činjenici da je njegova polufinalna trka bila znatno brža od prve, Stjepanović >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se na osnovu vremena plasirao u finale.
Najbolje vreme u polufinalu ostvario je Rus Martin Maljutin - 1:45.60.
Stjepanović je bivši evropski šampion na 200 i 400 metara slobodnim stilom, a obe zlatne medalje osvojene su 2014. godine. 
Finalna trka na programu je u petak uveče od 19.33. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Stjepanović u finalu EP na 200 metara slobodnim stilom

Izvor: Beta, 20.Maj.2021

Srpski plivač Velimir Stjepanović plasirao se danas u finale Evropskog prvenstva u Budimpešti, u disciplini 200 metara slobodnim stilom.Stjepanović je polufinalnu trku završio za 1:47,08 minuta i ostvario je osmo vreme, poslednje koje vodi u finale.Najbolje vreme u polufinalu imao je Rus Martin...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.