Izvor: DobreVesti.rs, 11.Dec.2012, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika pobeda Srbije protiv Danske na EP

 
BEOGRAD - Ženska rukometna reprezentacija Srbije savladala je u drugom kolu druge faze takmičenja na 10. Evropskom prvenstvu za rukometašice selekciju Danske sa 29:26 (16:14).


U poslednjem kolu Srbiji će protiv Francuske biti dovoljan nerešen rezultat da bi se našle među četiri najbolje ekipe u Evropi.
U dvorani „Kombank arenu“, pred oko 3.500 gledalaca, sudili su: Martin Lorente i Garsija Seradilja iz Španije.
Srbija: Tomašević 17 odbrana, Ristović 1 odbrana, Krpež, Popović 1, Lekić 3, Damjanović 8, Erić, Rajović 1, Pop Lazić 4, Ognjenović 6 (1), Filipović 5, Nišavić, Milošević 1, Stoiljković, Liščević,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

EP - Sledi rasplet!

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2012

U četvrtak se igra poslednje kolo druge faze takmičenja na Evropskom prvenstvu za rukometašice, a kad je u pitanju plasman u polufinale, najviše neizvesnosti doneće duel između Srbije i Francuske, koji će direktno odlučiti o četvrtom putniku u samu završnicu takmičenja.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.