Vaterpolisti imaju motiv...

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2020, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti imaju motiv...

Srbija nastavlja borbu za 5. mesto na EP.

Prošla je i utakmica protiv Španije koja je mnogo zabolela našu reprezentaciju.

Poraženi smo u četvrtfinalu Evropskog prvenstva, pa ćemo nakon četiri uzastopne zlatne medalje morati da se zadovoljimo borbom za plasman od 5-8. mesta.



"Moramo da se dignemo. Motiv sigurno postoji, treba da prvenstvo privedemo kraju na pravi način. Žao nam je zbog Španije, drugačije smo želeli ali na žalost >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nismo uspeli. Napad nije bio na željenom nivou i kada je trebalo da prelomimo utakmicu nismo to uradili"
, ističe debitant Nikola Dedović.

Svoje viđenje dao je i Branislav Mitrović.



"Ova ekipa shodno rezultatima koje je postizala ima motiv da odigra prvenstvo do kraja na najbolji mogući način. Jednostavno samo nam je Grčka u glavi i moramo da nadjemo snage da odigramo kako dolikuje. Naravno ostaje žal zbog Španije. Odbrana je bila dominantna kao i mnogi segmenti u igri ali jednostavno u napadu nam nije išlo i šest golova je za ovakav tim malo.







Španija je odlična ekipa a mi moramo posle prvenstva da analiziramo šta nije bilo dobro. Ubedjen sam da ćemo protiv Grka svi dati sve od sebe. To je naša odlika i srećan sam što sam deo takvog tima", rekao je Branislav Mitrović.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Srbija nije navikla da igra ovako beznačajnu utakmicu

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jan.2020, 09:52

Nadali smo se zlatu ili bar nekoj medalji, ali će vaterpolisti Srbije na Evropskom prvenstvu u Budimpešti da se bore samo za plasman od 5. do 8. mesta. Razmazili su nas izabranici selektora Dejana Savića prethodnih godina, pa je tim razočaranje veće posle poraza u četvrtfinalu protiv Španije posle...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.