Vaterpolisti bolji od Hrvatske za finale Evropskog prvenstva

Izvor: Radio 021, 26.Jul.2018, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti bolji od Hrvatske za finale Evropskog prvenstva

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je Hrvatsku 9:7 (5:3, 1:1, 1:1, 2:2) i izborila plasman u finale Evropskog prvenstva u Barseloni.

Vaterpolisti Srbije imaju šansu za četvrtu uzastopnu titulu kontinentalnog prvaka, ukupno osmu, nakon što su savladali svetskog šampiona i revanširali mu se za poraz u polufinalu Svetskog prvenstva u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Budimpešti prošle godine.

Već u prvoj deonici ekipa Dejana Savića stekla je dva gola prednosti, imala kasnije i tri i lako sačuvala prednost do kraja.

Ponovo je junak, kao u finalu u Riju, bio Dušan Mandić sa tri pogotka, isto koliko i Miloš Ćuk koji je rano isključen zajedno sa Lorenom Fatovićem zbog sukoba, dok je na drugoj strani isto toliko puta pogodio Ante Vukićević.

Rival u borbi za zlato biće pobednik duela između Italije i Španije.

Finale je na programu u subotu u 22.15.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBIJA JAČA OD NERVOZNE HRVATSKE I SUDIJA: "Delfini" se bore za četvrto uzastopno zlato na EP!

Izvor: Večernje novosti, 26.Jul.2018

Izabranici Dejana Savića u polufinalu savladali "barakude" sa 9:7. Fatović pesnicom udario Filipovića Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je Hrvatsku 9:7 (5:3, 1:1, 1:1, 2:2) i izborila plasman u finale da brani zlato na Evropskom prvenstvu u Barseloni.Srpski vaterpolisti...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.