VELIMIR STJEPANOVIĆ: HVALA ČAVIĆU I PUBLICI

Izvor: Kurir, 12.Jul.2011, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIMIR STJEPANOVIĆ: HVALA ČAVIĆU I PUBLICI

Čavić dobio naslednika. Član plivačke reprezentacije Srbije Velimir Stjepanović zahvalio se beogradskoj publici i Miloradu Čaviću na osvojenim medaljama na juniorskom evropskom šampionatu, održanom u srpskoj prestonici. On je na tom takmičenju osvojio dve

Čavić dobio naslednika.

Član plivačke reprezentacije Srbije Velimir Stjepanović zahvalio se beogradskoj publici i Miloradu Čaviću na osvojenim medaljama na juniorskom evropskom šampionatu, održanom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u srpskoj prestonici. On je na tom takmičenju osvojio dve zlatne medalje i posvetio ih srpskom narodu.

Stjepanović je finale 100 metara delfin u nedelju isplivao za 53,79 sekundi, a dva dana ranije slavio je u najatraktivnijoj trci - 100 metara slobodnim stilom.

- Publika mi je pomogla, a značilo mi je i to što je Čavić bio na tribinama. Osvojio sam dve medalje za srpsku naciju ovde, u Beogradu, i to mi mnogo znači. Iako nisam zadovoljan ostvarenim vremenima, moram da nastavim da treniram i budem još bolji - kazao je srpski plivač, koji živi i trenira u Dubaiju.

(P. P.)
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.