Uživo: Turska - Srbija 40:42 na poluvremenu, orlovi solidni u Istanbulu

Izvor: Blic, 25.Avg.2013, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Turska - Srbija 40:42 na poluvremenu, "orlovi" solidni u Istanbulu

U ovim trenucima košarkaška reprezentacija Srbije igra u Istanbulu, na "Sportoto" turniru, protiv Turske pripremni meč za Evropsko prvenstvo koje 4. septembra počinje u Sloveniji.

Ekipa selektora Dušana Ivkovića isprva je imala prilično problema da nametne svoj stil protiv domaćina, ali je ulazak Raška Katića u igru sredinom prve deonice to promenio. Borio se Katić kao lav sa centrom Hjustona Omerom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ašikom, u odbrani imao malo problema kada bi se na njega namerio pokretljivi Hido Turkoglu, ali je ipak uspeo da pokrene "orlove" koji su izgradili četiri poena prednosti.

Posle ujednačene prve deonice, usledila je prilično brza, tačnije igra bez mnogo pozicionih napada, a naši reprezentativci su se u tome nešto bolje snašli. Prodori Nedovića, poeni kapitena Nenada Krstića, a i solidne minijature novajlija poput Micića, omogućili su srpskoj ekipi da povede sa 38:31. Međutim, Onan i Arslan su tada razmrdali Turke, koji su pred sam istek poluvremena prišli do 40:42, rezultata sa kojim se otišlo na predah.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Turska – Srbija 40:42 na poluvremenu, "orlovi" solidni u Istanbulu

Izvor: Dzungla.org, 25.Avg.2013

U ovim trenucima košarkaška reprezentacija Srbije igra u Istanbulu, na „Sportoto“ turniru, protiv Turske pripremni meč za Evropsko prvenstvo koje 4. septembra počinje u Sloveniji.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.