Uživo: Navijačima orlova zabranjeno da kupe karte, Crna Gora - Srbija 0:1

Izvor: Blic, 10.Jun.2015, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Navijačima "orlova" zabranjeno da kupe karte, Crna Gora - Srbija 0:1

Rukometaši Srbije protiv Crne Gore u Baru igraju od 20 časova važnu utakmicu 5. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a dešavanja sa duela možete pratiti uz Blicsport.

Posle četiri kola, Crnga Gora je imala šest bodova, Island i Srbija po pet, a prema pravilima, dve najbolje selekcije idu dalje, uz najbolju trećeplasiranu iz sedam grupa.

"Orlovi" su Crnu Goru u prvoj utakmici pobedili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa 25:21, a sada selektor neće računati na Marka Vujina i iskusnog levog beka Davora Čuturu. Posle ovog meča, u poslednjem kolu će "orlovi" dočekati otpisani Izrael u Kraljevu u nedelju.

Zbog važnosti meča, navijači su bili rešeni da pomognu "orlovima", ali im je zabranjeno da dođu do biletarnice i kupe ulaznice. Za to vreme, domaći navijači su u kesama donosili karte i delili ih pristalicama Crne Gore.

Počela utakmica

Srbija je prva napala, i to odlično pošto je Momir Ilić zatresao mrežu, dok je agresivna odbrana donela žuti karton Elezoviću, a zatim i sedmerac Crnoj Gori, realizovan preko Sevaljevića.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Navijačima "orlova" zabranjeno da kupe karte, Crna Gora - Srbija

Izvor: Blic, 10.Jun.2015

Rukometaši Srbije protiv Crne Gore u Baru igraju od 20 časova važnu utakmicu 5. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a dešavanja sa duela možete pratiti uz Blicsport...Posle četiri kola, Crnga Gora je imala šest bodova, Island i Srbija po pet, a prema pravilima, dve najbolje selekcije idu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.